leeg terug voor Home Bedrijven Particulieren Coaching Workshops Natuurlijk geinspireerd Contact terug voor leeg
 
 
Home
Bedrijven
Coachingprogramma
- Personal coaching
- Team coaching
- Conflict coaching
- Wandel coaching
Workshops
- Natuurlijk leiderschap
- Natuurlijk time management
- Natuurlijk leven in aandacht
- Het geheim van succes
- Zelf Coachend Leiderschap
Particulieren
Natuurlijk Geïnspireerd
Contact
 
 

Natuurlijk leven in aandacht

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Ben je wel succesvol, maar niet gelukkig? Loop je vaak te piekeren? Verlang je naar een meer natuurlijke manier van leven?

Mindfulness, ofwel leven in aandacht, gaat over het natuurlijke vermogen om in je dagelijkse leven bewust aanwezig te zijn, in het hier en nu. Zonder te oordelen en zonder situaties en mensen te willen veranderen. Door ieder moment bewuster te beleven wat er zich binnen en rondom je afspeelt, vergroot je op een natuurlijke wijze de kwaliteit van je leven. Het enige moment dat we volledig in het leven aanwezig kunnen zijn, is in het hier en nu. Het klinkt eenvoudiger dan het is, omdat we vaak een groot deel van onze tijd bezig zijn met dingen doen die niets met het huidige moment te maken hebben. We zijn druk bezig om iets of iemand te veranderen wat ons niet bevalt, of we willen iets bereiken wat er nog steeds niet is. Ook zijn onze gedachten nogal eens bezet: we piekeren, hebben twijfels, zorgen of frustraties over mensen en situaties uit het verleden of richting de toekomst.

'Natuurlijk leven in aandacht' is een workshop voor mensen die behoefte hebben aan een gelukkiger leven en weer met aandacht willen genieten van het hier en nu.