Human Design

Moeiteloos leven met je eigen gebruiksaanwijzing

Data
N.T.B. Masterclass FLOW en los-laten
N.T.B. Masterclass Empowerment, van weerstand naar energie
N.T.B. Trainings- en ontmoetingsdagen Human Design

Natuur is hetzelfde als diversiteit

Het unieke van de natuur is de enorme diversiteit. Er is geen blad aan welke boom dan ook hetzelfde en er is geen regendruppel identiek aan een andere regendruppel.

Ook elk mens wordt geboren met een unieke blauwdruk en die is zo uniek dat er geen tweede mens op de wereld is met jouw specifieke eigenschappen, talenten en met de thema’s die jij in je leven tegenkomt.

Human Design werkt vanuit het natuurlijke principe dat jij uniek bent door het energetisch ontwerp dat je meekrijgt met je geboorte. Bij dat ontwerp hoort ook een gebruiksaanwijzing en als je ze allebei kent dan kun je je unieke rol beter pakken, heb je meer energie en balans en kun je je leven in flow gaan leven, zoals het bedoeld is.

Nieuwsgierig naar meer?

Natuurlijk Geïnspireerd biedt unieke diensten die jou helpen om volledig jezelf te zijn en meer in flow te kunnen leven en werken, wat er ook in de wereld om je heen gebeurt.

Ontspanning, vertrouwen en flow

Uniek zijn betekent dat je je niet meer hoeft te vergelijken met anderen, of je laat beïnvloeden door wat anderen vinden dat jij zou moeten doen of zou moeten laten. Uniek zijn betekent ook dat je niet alles hoeft te weten en te kunnen. Sterker nog, je gaat vanzelf steeds meer ruimte maken om dingen los te laten die niet bij jou horen. Alles gaat je makkelijker af. Zo kom je steeds dichter bij jezelf, een staat van ontspanning, vertrouwen, innerlijke kracht en flow.

Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing

Human Design biedt je handvatten om de beste versie van jezelf te worden. Hieronder vind je een samenvatting:

Hoe je op ieder moment zonder twijfel de juiste beslissingen kunt nemen

Inzicht in het contrast in jezelf: je bewuste en vooral je onbewuste gedragspatronen

Hoe je negatieve emoties als frustratie en ook boosheid op simpele wijze kunt voorkomen

Over welke energie je doorlopend kunt beschikken en ook welke energie je limiteert

Hoe je jouw natuurlijke invloed op anderen kunt vergroten

Kennis over je levensdoel en de weg die jou erheen leidt

Hoe je gedrag wat niet bij jouw blauwdruk past weer kunt ont-wikkelen

NG

If it is not in the programming of the body-mind organism, it will not happen.
If it is in the programming, it will happen.
You can’t do anything about it,
except you have a choice to be happy with it or not.
It’s up to you, you better choose to be happy!’

- Ramesh S. Balsekar, Explorations into the internal

Hoe werkt Human Design?

Human Design is een bijzondere synthese van mystieke wijsheid en actuele wetenschap. Het bestaat uit oude wijsheid als de Vedische astrologie, de 64 hexagrammen van de I Ching met wisselende yin -yang energie, energiekanalen uit de Kabbala en het Hindoeïstische chakrasysteem. De actuele wetenschap betreft 2 nieuw ontdekte chakra’s, onze genetische code met 64 DNA strengen en quantummechanica met neutrino’s.

Alles is energie en alles is met elkaar verbonden. Human Design bied je een blik in de schoonheid, complexiteit, het mysterie en de intelligentie van het universum.

Voor een introductie op je energetische blauwdruk zie deze video:

youtube-video-thumbnail
Voorbeeld Body Graph van Martin Doolaard
Voorbeeld Body Graph van Martin Doolaard

Met behulp van je geboortedatum, tijd en plaats wordt door een computerprogramma een berekening van je exacte positie in tijd en ruimte gemaakt ten opzichte van de sterren, planeten en de zon en gecombineerd met alle andere informatie. De berekeningen voor je energetische blauwdruk worden visueel vertaald in een wiel met in het centrum je Bodygraph.

Je Body Graph wordt constant geactiveerd door neutrino’s, deeltjes die nog net massa hebben en met ongelooflijke hoeveelheden met bijna de lichtsnelheid naar ons toe door het universum reizen. Lees mijn blog over neutrino’s

Achtergrond Human Design

Human Design werd ‘ontdekt’ door Alan Krakower (1948 – 2011), een Canadees die tijdens een Supernova in januari 1987 opeens een stem hoorde. ‘De Stem’ was van een intelligente energie die superieur was aan wat hij kende en gaf hem 8 dagen en nachten zéér gedetailleerde informatie over het ontstaan en de organisatie van het universum, de menselijke evolutie en wat wij nu kennen als het “Human Design Systeem”.

Alan had een praktische achtergrond, hij was o.a. kunstenaar, ondernemer en onderwijzer en was verre van mystiek. Toch had de ervaring een enorme invloed op hem en veroorzaakte een tweedeling in zijn leven, een leven vóór en na ‘De Stem’. Hij zag en ervaarde na vele testen dat al deze gedetailleerde informatie wetenschappelijk en objectief waar was. Hij zag zichzelf als de boodschapper van Human Design, veranderde zijn naam in Ra Uru Hu en besteedde de laatste 25 jaar van zijn leven volledig aan zijn nieuwe missie: het bekend maken van Human Design.

Basiscoaching martin baby

Basiscoaching

We bespreken je energetische blauwdruk aan de hand van een uitgebreid rapport dat je tevens als pdf krijgt toegestuurd.

Het rapport is opgesteld als een praktische gebruiksaanwijzing; hoe navigeer je door het leven? Het belangrijkste zijn je Type die je manier van beslissen bepaalt en je Strategie die je interactie met de omgeving bepaalt. Verder kijken we o.a. naar je talenten en kwaliteiten. Ook bespreken we je levensdoel, je onbewuste gedragspatronen en je leerstijl.

Ben je ervan bewust dat al deze onderwerpen pas waarde krijgen en zich volledig kunnen manifesteren als je je Type en Strategie ook echt gaat uittesten.

Basiscoaching 1 uur € 150,-.

IMG-20190428-WA0003

Verdiepende coaching

Na ca. 3 maanden testen of jouw blauwdruk klopt en je gebruiksaanwijzing voordeel oplevert kun je een afspraak maken voor een verdiepende coaching.

We gaan dan in op je praktische ervaringen en specifieke vragen over je blauwdruk en je gebruiksaanwijzing; wat wel en nog niet loopt, waar je versnelt en waar het nog blokkeert. Ook nemen we feedback mee vanuit je directe omgeving. Uiteraard gaan we dieper in op alle aspecten van je energie; daarbij komen ook je energiecircuits aan bod, je overlevingsstrategieën, deconditioneren, je potenties en begrenzingen. Ook je interacties met geliefden, vrienden en zakelijke relaties, het soort werk dat bij je past of het opzetten van een eigen bedrijf.

Verdiepende coaching 1 uur € 150,-.

Testimonials

Ik heb bij Martin een Human Design Coaching gedaan. Ik begon enigszins sceptisch. Na een paar minuten kon ik niet anders dan gefascineerd vaststellen hoe goed het geheel klopt en hoe goed Martin daar voor mij een begrijpelijk en toepasbaar verhaal van weet te maken. Mijn persoonlijke gebruiksaanwijzing staat vol met tips om meer in flow te zijn en waarin vooral mijn persoonlijke mogelijkheden en talenten worden uitgelicht. Inspirerend!

Jacco van den Berg, Teamleider en Scrum Master Digital Design Talpa Radio

Bekijk een selectie van mijn opdrachtgevers voor Human Design