Neutrino’s

Neutrino’s zijn de kleinst mogelijke deeltjes met massa, ze worden geboren in stervende sterren en bij reacties in de Zon. Ze bewegen zich met bijna de lichtsnelheid door het universum. Je Body Graph wordt constant geactiveerd door de neutrinostromen die door het universum reizen en onderweg overal informatie en energie oppikken van planeten zoals de zon, venus of de maan. Ook dragen ze informatie van het universum met zich mee, zoals de 64 hexagrammen. Op het moment van je geboorte maken de neutrino’s een energetische blauwdruk in je systeem en geven zo de informatie door aan je cellen.

Ze reizen door ons heen met 3 triljoen neutrino’s per vierkante inch per seconde en geven zo op ieder moment, dag na dag, jaar na jaar veranderende informatie aan onze cellen door en die informatie kleurt voortdurende onze keuzes, thema’s en levenservaringen.

Overigens was Human Design al ontwikkeld (1987)  voordat het bestaan van de precieze werking van neutrino’s (2018) en de relatie tussen DNA en de I Ching wetenschappelijk was aangetoond.